Salg af pumper hos Pumpeteamet

Leder du efter en pumpe til industri eller andet erhverv? Hos Pumpeteamet har vi et bredt udvalg i kvalitetsdygtige pumper til forskelligt brug. Vi står for både salg, montering, reparationer og service af dine pumper. Hos Pumpeteamet har vi mange års erfaring indenfor området, og vi har derfor et bredt produktkendskab til stort set alle typer af pumper. Vi kender til pumpernes styrker og svagheder, så vi kan rådgive og guide, til at finde lige den pumpe du skal bruge.

Hos pumpeteamet kan du eksempelvis finde følgende typer af pumper:
- Kloakpumpe
- Regnvandspumpe
- Drænpumpe
- Spildevandspumpe
- Grundvandspumpe
- Trykforøgeranlæg
- Cirkulationspumpe

Mangler du en pumpe vi ikke har nævnt her, kan vi dog også helt sikkert finde en løsning til dig. Vi har et tæt samarbejde med nogle af landet største pumpeleverandører, og vi har derfor mulighed for at kunne anskaffe langt de fleste typer pumper.

Har du spørgsmål angående priser og funktioner eller kunne du godt tænke dig at høre mere om vores forskellige pumper? Hos Pumpeteamet har vores erfarende og veluddannede medarbejdere den nyeste viden indenfor pumper og pumpeteknologier, og de står altid klar til at hjælpe med at finde en pumpe, der passer til dit behov. Vores kenskab til de forskellige typer pumper samt vores brede netværk af pumpeleverandører, gør os i stand til at finde frem til den løsning, der er mest optimal til dit projekt. Kontakt os her, og få en uforpligtende samtale om priser, løsninger og hvad du ellers har på hjertet.

Skriv til os!

    START DIN SERVICEAFTALE NU, ELLER KONTAKT OS FOR ET TILBUD

    Kontakt info

    Vi dækker Sjælland og Sydsverige
    *Ved kørsel uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage er kørslen også indeholdt i montørens timeforbrug gældende fra det øjeblik, han kører hjemmefra, til han er hjemme igen. Ydermere afregnes kørsel til og fra firmaet på adressen Fuglebækvej 4i.
    envelope