Opstart af dine pumper

En korrekt opstart af dine pumper er altafgørende for, om du kan få det optimale ud af pumpen. For at din pumpe får en optimal ydeevne, er det vigtigt at du får den tilsluttet rigtigt fra start. Problemer med pumper kan nemlig ofte spores helt tilbage til opstarten. Vi oplever at flere prøver at tilslutte pumpen, hvorefter de oplever problemer i produktionen. Ikke nok med at pumpen i disse tilfælde ikke virker helt som den skal, kan det også blive en stor omkostning på længere sigt.

Når du ikke får det optimale ud af din pumpe, mister du nemlig vigtig arbejdskraft, der kan påvirke din produktion gevaldigt.

En forkert installation af din pumpe kan i værste fald føre til pumpesvigt og forsinkelser under opstart. Det er ikke altid ligetil, selv at finde ud af hvorfor din pumpe ikke fungere som den skal, og er skaden derfor sket med en forkert opsætning, kan det ende ud i, at du får behov for både fejlfinding og reparationer.

Har du spørgsmål?

Undgå forkerte installationer

Med hjælp fra Pumpeteamet kan du undgå forkerte installationer af dine pumper. Vi sørger for professionel hjælp til opstart af pumper, så du sikrer dig en korrekt opsætning. Når vi udfører opstart af pumper, inkluderer det følgende:

 • Inspektion af din pumpe og delene hertil
 • Samling og tilkobling
 • Sikkerhedstjek i forhold til lækager og systembetingelser
 • Optimerede indstillinger af pumpen
 • Opstartsrapport

Hos Pumpeteamet har vi erfarende og veluddannede serviceteknikere, der kender til de nyeste teknologier indenfor pumper, og vi kan derfor hjælpe dig, til at få mest muligt ud af din pumpe fra start. Er du interesseret i at høre mere om opstart af dine pumper, kan du kontakte os her, og få en uforpligtende samtale med en af vores teknikere. Vi står altid klar til at hjælpe, så du kan få en tryg oplevelse med hjælp fra Pumpeteamet.

Hvorfor vælge os?

 • Gratis optegnelse af serviceaftale

  Vi tilbyder gratis optegnelse til serviceaftale så du kan komme i gang.

 • Din #1 pumpe specialist

  Din #1 pumpe specialist sikre med vores kompetencer, kunderne den rigtige løsning første gang!

 • Gratis overvågning

  Gratis overvågning af jeres pumper med en årlig serviceaftale hos Pumpe-Teamet (forudsætter et modem og et mobil abn.) Vi kan være behjælpelig med opsætning af dette mod betaling.

Få en serviceaftale hos Pumpe-Teamet

Serviceaftaler

 • Serviceaftale udføres til en fast pris med normalt et årligt besøg
 • Serviceaftalen giver 10% på teknikertimer og 10% på reservedele
 • Gratis overvågning (forudsætter modem og mobilabb.)

Miljøtillæg & betalingsbetingelser

Miljøtillæg udgør 2% af det samlede fakturabeløb.

Vores betalingsbetingelser er netto 8 dage, i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.
Alle vores priser er eks. moms.