Pumpeservice

Hos Pumpeteamet udfører vi pumpeservice af alle typer pumper og pumpeinstallationer. Vi har alt det nødvendige serviceudstyr, der skal bruges for at sikre at din pumpe altid fungerer optimalt. Vi har både sikkerhedsudstyr, reservedele og hvad der ellers skal til, for at vores kunder får den bedste service.

Service er enormt vigtig for at have velfungerende pumper. Pumpeservice er mindst lige så vigtigt som service på bilen, for at pumpen kører optimalt og undgår driftsstop. Med en serviceaftale hos Pumpeteamet får du ét årligt besøg samt 10 % på både teknikertimer og reservedele. Derudover tilbyder vi med vores serviceaftaler GRATIS overvågning, så du altid kan være sikker på en eksemplarisk drift af dine pumper. 

Vi klarer alle typer af pumpeservice

Når vi servicerer, gælder det indenfor alle serviceområder. Uanset om din pumpe er beskadiget, om der er ændringer i driften, problemer med flowet eller noget helt fjerde så hjælper vi dig. Vi hjælper med af afklare hvor problemet er opstået, hvad der ligger til grund og hvad der bør gøres for at sikre, problemet ikke opstår igen. Med vores døgnservice er det nemt og hurtigt at træde ind, når problemet opstår, og din pumpe kan derfor komme op at køre igen hurtigst muligt. Vi vejleder og rådgiver dig indenfor reservedele, så du altid kan vide dig sikker på hvilke dele, der er nødvendige for ideel vedligeholdelse af dine pumper.

Over 20 års erfaring indenfor pumpeservice

Vi kender vigtigheden i troværdig og tryg service, og hos Pumpeteamet lægger vi derfor stor vægt på at skabe et godt samarbejde mellem vores kunder og vores medarbejdere. Vi har over 20 års erfaringen indenfor pumpeservice og reparationer, og vi har derfor den viden og erfaring, der skal til for at skabe de bedste resultater og tilfredse kunder. Vores kunder skal føle sig trygge ved det arbejde vi laver. Netop derfor vægter vi kommunikationen højt, så du altid vil være med på sidelinjen i alt hvad der sker. Er du interesseret i at høre mere om vores pumpeservice, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Skriv til os!

    START DIN SERVICEAFTALE NU, ELLER KONTAKT OS FOR ET TILBUD

    Kontakt info

    Vi dækker Sjælland og Sydsverige
    *Ved kørsel uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage er kørslen også indeholdt i montørens timeforbrug gældende fra det øjeblik, han kører hjemmefra, til han er hjemme igen. Ydermere afregnes kørsel til og fra firmaet på adressen Fuglebækvej 4i.
    envelope