Regnvandspumpe fra Pumpeteamet 


Selvom det danske efterår er smukt, er det for mange husejere også årstiden, hvor de ekstra mængder af regnvand godt kan give anledning til problemer. Oplever du problemer med at få dit spildevand fra huset pumpet ud i kloakken efter et voldsomt regnskyl, så er en pumpebrønd fra Pumpeteamet den rette løsning. Vi har specialiseret os i installation og service af flere typer pumpebrønde og står klar til med rådgivning og vejledning, hvis du overvejer at investere i en af vores brønde.


Pumpebrønd – få styr på dit spildevand

En pumpebrønd har den smarte funktion, at den kan opsamle dit spildevand fra vandhaner, toiletter og så videre og derefter pumpe det ud i kloakken. Hvis kloakken er fyldt på grund af store mængder regnvand, så venter pumpebrønden indtil vandet er væk, før den pumper dit spildevand videre. Dette betyder, at du undgår at få spildevand og regnvand retur ind i huset som følge af allerede overfyldte kloakker. En pumpebrønd kan i de fleste tilfælde opbevare flere dages spildevand fra husholdningen, hvilket under danske vejrforhold er mere end rigeligt kapacitet.


Nej tak til oversvømmet kælder

En pumpe til regnvand er også en effektiv løsning til de kælderejere, som oplever, at deres rør ligger så lavt, at der i det hele taget er problemer med at få ledt spildevandet hen til den almene kloak. Regnvandspumper har jævnfør deres navn en pumpeeffekt, som gør, at vand fra lavtliggende rørsystemer hurtigt og nemt bliver transporteret ud i kloakken.

Samtidig fungerer pumpebrøndene som en blokade, der sørger for at regnvandet også holdes ude – og dermed er det slut med de ærgerlige efterårs-oversvømmelser i kælderen.


Installation og service af din regnvandspumpe

Udover at være leverandør af solide og kvalitetstestede pumpebrønde så udfører Pumpeteamet naturligvis også service af disse efterfølgende. Vi kan hurtigt vurdere, hvorvidt din regnvandspumpe blot trænger til nogle nye reservedele, eller om det i et sjældent tilfælde er nødvendigt at skifte hele brønden. Som oftest vil der være mange penge at spare, hvis du tilkalder servicehjælp til din pumpebrønd i god tid.


Kontakt Pumpeteamet i dag

Overvejer du at investere i en pumpebrønd men er i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige løsning for dig? Så kontakt Pumpeteamet i dag. Vi har mange års erfaring med installation af pumpebrønde til spildevand og vil hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt en pumpebrønd kan bidrage med den ønskede effekt til dine rørsystemer.


Skriv til os!

    START DIN SERVICEAFTALE NU, ELLER KONTAKT OS FOR ET TILBUD

    Kontakt info

    Vi dækker Sjælland og Sydsverige
    *Ved kørsel uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage er kørslen også indeholdt i montørens timeforbrug gældende fra det øjeblik, han kører hjemmefra, til han er hjemme igen. Ydermere afregnes kørsel til og fra firmaet på adressen Fuglebækvej 4i.
    envelope