Regnvandspumpe
fra Pumpe-Teamet

Pumpebrønd – få styr på dit spildevand

Selvom det danske efterår er smukt, er det for mange husejere også årstiden, hvor de ekstra mængder af regnvand godt kan give anledning til problemer. Oplever du problemer med at få dit spildevand fra huset pumpet ud i kloakken efter et voldsomt regnskyl, så er en pumpebrønd fra Pumpeteamet den rette løsning. Vi har specialiseret os i installation og service af flere typer pumpebrønde og står klar til med rådgivning og vejledning, hvis du overvejer at investere i en af vores brønde.

En pumpebrønd har den smarte funktion, at den kan opsamle dit spildevand fra vandhaner, toiletter og så videre og derefter pumpe det ud i kloakken. Hvis kloakken er fyldt på grund af store mængder regnvand, så venter pumpebrønden indtil vandet er væk, før den pumper dit spildevand videre. Dette betyder, at du undgår at få spildevand og regnvand retur ind i huset som følge af allerede overfyldte kloakker. En pumpebrønd kan i de fleste tilfælde opbevare flere dages spildevand fra husholdningen, hvilket under danske vejrforhold er mere end rigeligt kapacitet.

Har du spørgsmål?

Nej tak til oversvømmet kælder

En pumpe til regnvand er også en effektiv løsning til de kælderejere, som oplever, at deres rør ligger så lavt, at der i det hele taget er problemer med at få ledt spildevandet hen til den almene kloak. Regnvandspumper har jævnfør deres navn en pumpeeffekt, som gør, at vand fra lavtliggende rørsystemer hurtigt og nemt bliver transporteret ud i kloakken.

Samtidig fungerer pumpebrøndene som en blokade, der sørger for at regnvandet også holdes ude – og dermed er det slut med de ærgerlige efterårs-oversvømmelser i kælderen.

Installation og service af din regnvandspumpe

Udover at være leverandør af solide og kvalitetstestede pumpebrønde så udfører Pumpeteamet naturligvis også service af disse efterfølgende. Vi kan hurtigt vurdere, hvorvidt din regnvandspumpe blot trænger til nogle nye reservedele, eller om det i et sjældent tilfælde er nødvendigt at skifte hele brønden. Som oftest vil der være mange penge at spare, hvis du tilkalder servicehjælp til din pumpebrønd i god tid.

Kontakt Pumpeteamet i dag

Overvejer du at investere i en pumpebrønd men er i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige løsning for dig? Så kontakt Pumpeteamet i dag. Vi har mange års erfaring med installation af pumpebrønde til spildevand og vil hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt en pumpebrønd kan bidrage med den ønskede effekt til dine rørsystemer.

Hvorfor vælge os?

 • Gratis optegnelse af serviceaftale

  Vi tilbyder gratis optegnelse til serviceaftale så du kan komme i gang.

 • Din #1 pumpe specialist

  Din #1 pumpe specialist sikre med vores kompetencer, kunderne den rigtige løsning første gang!

 • Gratis overvågning

  Gratis overvågning af jeres pumper med en årlig serviceaftale hos Pumpe-Teamet (forudsætter et modem og et mobil abn.) Vi kan være behjælpelig med opsætning af dette mod betaling.

Få en serviceaftale hos Pumpe-Teamet

Serviceaftaler

 • Serviceaftale udføres til en fast pris med normalt et årligt besøg
 • Serviceaftalen giver 10% på teknikertimer og 10% på reservedele
 • Gratis overvågning (forudsætter modem og mobilabb.)

Miljøtillæg & betalingsbetingelser

Miljøtillæg udgør 2% af det samlede fakturabeløb.

Vores betalingsbetingelser er netto 8 dage, i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.
Alle vores priser er eks. moms.