Reparation af pumper

Hos Pumpeteamet reparerer vi alle typer pumper, lige når behovet opstår. Er der problemer med driften af din pumpe, er det vigtigt at få fikset fejlen hurtigst muligt. Vi har over 20 års erfaring indenfor reparation af pumper, og vores teknikkere har arbejdet for nogle af de helt store pumpeleverandører. Vi har derfor den ekspertise og erfaring, der skal til, for at sikre et godt og kvalitetsdygtigt arbejde. Vi kører ud med vores specialindrettede biler, som indeholder både kran og langt de fleste reservedele, så vi har de nødvendige værktøjer lige ved hånden.

For at kunne levere den bedste løsning, har vi tætte samarbejder med flere forskellige leverandører. Netop derfor vil vi altid kunne reparere pumper med de bedste forudsætninger. Er der fejl i din pumpe eller i selve styringen, tager vi en snak om problemet, og sammen med dig, finder vi den bedste løsning. Vi rådgiver og vejleder, og sørger altid for at informere vores kunder om både fordele og ulemper ved den pågældende reparation. I sidste ende er det kundens valg og vi udfører derfor ingen pumpereparationer, uden du føler dig tryg i aftalen.

Har du spørgsmål?

Vi er eksperter

Vi hjælper med fejlfinding og reparationer af langt de fleste slags pumper. Uanset om der er problemer med regnvandspumpen, kloakpumpen, eller en helt tredje så klare vi opgaven for dig. Vores teknikere er altid opdateret på den nyeste viden indenfor reparation af pumper, og vi klarer derfor opgaven med de nyeste kvalitetssikrede metoder, som efterlader det bedste resultat.

Hos Pumpeteamet er vi eksperter inden for følgende typer pumper:

 • Kloakpumpe
 • Regnvandspumpe
 • Drænpumpe
 • Spildevandspumpe
 • Grundvandspumpe
 • Trykforøgeranlæg
 • Cirkulationspumpe

Spar penge med pumpereparationer

Som oftest vil reparation af pumpen altid være en god løsning. Det kan dog ske at pumpen er så beskadiget, af den ene eller anden grund, at det ikke vil kunne betale sig at påbegynde en reparation. Derfor vurdere vi altid den enkelte sag først, for at finde ud af om det kan betale sig med en pumpereparation eller om der skal en helt ny pumpe til. I langt de fleste tilfælde vil en reparation af pumpen hos Pumpeteamet dog være ideel og pumpen vil efterfølgende opleves som ny.

Der kan være mange penge at spare med pumpereparationer hos Pumpeteamet. Til reparationerne tilbyder vi hjælp til hele processen lige fra fejlfinding til køb af reservedele til selve udførelsen og den efterfølgende service. Det er både energibesparende og økonomisk billigere at få repareret pumpen. Vores dygtige teknikere er hurtige til at diagnosticere problemet, og med vores store bagland sikre vi et effektivt stykke arbejde, så pumpen hurtigt kan komme op og køre igen.

Vi tilbyder også en fast pumpeservice, hvor du som kunde får nogle unikke fordele når du tilmelder dig. Læs mere om vores pumpeservice.
Er du interesseret i at høre mere om reparation af pumper eller har du spørgsmål, så kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige teknikere.

Hvorfor vælge os?

 • Gratis optegnelse af serviceaftale

  Vi tilbyder gratis optegnelse til serviceaftale så du kan komme i gang.

 • Din #1 pumpe specialist

  Din #1 pumpe specialist sikre med vores kompetencer, kunderne den rigtige løsning første gang!

 • Gratis overvågning

  Gratis overvågning af jeres pumper med en årlig serviceaftale hos Pumpe-Teamet (forudsætter et modem og et mobil abn.) Vi kan være behjælpelig med opsætning af dette mod betaling.

Få en serviceaftale hos Pumpe-Teamet

Serviceaftaler

 • Serviceaftale udføres til en fast pris med normalt et årligt besøg
 • Serviceaftalen giver 10% på teknikertimer og 10% på reservedele
 • Gratis overvågning (forudsætter modem og mobilabb.)

Miljøtillæg & betalingsbetingelser

Miljøtillæg udgør 2% af det samlede fakturabeløb.

Vores betalingsbetingelser er netto 8 dage, i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.
Alle vores priser er eks. moms.