Ombygning af pumpebrønde

Ombygning

Har du problemer med din nuværende brøndpumpe eller trænger den til en ordentlig omgang fornyelse? Hos Pumpeteamet laver vi ombygninger af pumpebrønde, så du altid kan være sikker på optimal virkning. Vi kan skifte den komplette rørinstallation og automatikken, så du får en brøndpumpe næsten som ny.

Brøndpumpen er både den bedste og sikreste løsning i forhold til at få pumpet spildevand ud i kloaksystemet. En Brøndpumpe kræver dog jævnlige eftersyn og solid vedligeholdelse, for at kunne fungere optimalt. Med en ombygning sikre du, at pumpen til brønden virker som den skal, og kan håndtere det pres, den ofte sættes under.

Har du spørgsmål?

En billigere løsning

En ombygning er en langt billigere løsning, end at skulle ud og investere i en helt ny, men med næsten samme virkning. Da vi skifter rørinstallationer og automatikker, vil brøndpumpen fungere som var den ny. Hos Pumpeteamet vurderer vi altid først, om det kan betale sig at lave komplette udskiftninger, eller om en reparation vil være bedre. Ved hjælp af vores fejlfinding på pumpen, vil vi i samarbejde med kunden, altid evaluere og rådgive omkring hvilken løsning, der er bedst i den pågældende situation.

Din pumpe til brønden skal altid være i en sådan stand, at den kan håndtere arbejdet med spildevandet i det omfang, der er nødvendigt. Når vi laver ombygninger af brøndpumper, levere vi altid en servicevenlig og 100 % lovlig brønd. Vi går meget op i at levere den bedste service, så vores kunder er trygge ved samarbejdet. Vi går op i en god kommunikation, og med vores erfarende medarbejdere, efterlader vi os altid et færdigt resultat, vi selv er stolte af.

Trænger du til en ombygning af din brøndpumpe, eller har du spørgsmål, så kontakt os i dag – så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig.

Hvorfor vælge os?

 • Gratis optegnelse af serviceaftale

  Vi tilbyder gratis optegnelse til serviceaftale så du kan komme i gang.

 • Din #1 pumpe specialist

  Din #1 pumpe specialist sikre med vores kompetencer, kunderne den rigtige løsning første gang!

 • Gratis overvågning

  Gratis overvågning af jeres pumper med en årlig serviceaftale hos Pumpe-Teamet (forudsætter et modem og et mobil abn.) Vi kan være behjælpelig med opsætning af dette mod betaling.

Få en serviceaftale hos Pumpe-Teamet

Serviceaftaler

 • Serviceaftale udføres til en fast pris med normalt et årligt besøg
 • Serviceaftalen giver 10% på teknikertimer og 10% på reservedele
 • Gratis overvågning (forudsætter modem og mobilabb.)

Miljøtillæg & betalingsbetingelser

Miljøtillæg udgør 2% af det samlede fakturabeløb.

Vores betalingsbetingelser er netto 8 dage, i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.
Alle vores priser er eks. moms.