Vi har døgnvagt for din skyld

Døgnvagt

Hos Pumpeteamet går vi meget op i service, og vi ønsker at kunne servicere vores kunder på bedst mulig vis. Vi ved at en pumpe selvfølgelig ikke lever efter vores arbejdstider. Uanset hvornår din pumpe står af, står vi derfor klar til at
hjælpe. Med vores døgnvagt, er det altid muligt at få fat på en tekniker, lige når behovet opstår – også selvom det er udenfor arbejdstid.

Det kan være både dyrt og besværligt at have en pumpe som svigter. Hvad end det er selve pumpen, styringen eller noget helt tredje, så kan det hurtig gå hen og koste både tid og penge. Uanset hvor velforberedt du er, vil der altid være en risiko for at din pumpe svigter af den ene eller anden grund. Uforudsete beskadigelser er hos mange en stor frygt, da det ikke altid er til at vide hvad der er gået i stykker, hvor omfattende problemet er og hvor lang tid det vil tage før pumpen er oppe at køre igen.

Vi hjælper vores kunder med hurtigt at få pumpen på rette spor igen, så arbejdet kan fortsætte så hurtigt som muligt. Vi er med vores kunder 100 %, uanset om det er morgen, middag eller aften. Vi ønsker at yde den bedste service ved altid at være tilgængelige når vores kunder har brug for os. Vores Døgnvagt giver kunderne tryghed og sikkerhed, når de ved, der altid bliver taget hånd om eventuelle problemstillinger.
Vil du have komplet sikkerhed når det kommer til service af dine pumper? Kontakt os og få et tilbud på en serviceaftale, hvor du altid er dækket ind.

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

 • Gratis optegnelse af serviceaftale

  Vi tilbyder gratis optegnelse til serviceaftale så du kan komme i gang.

 • Din #1 pumpe specialist

  Din #1 pumpe specialist sikre med vores kompetencer, kunderne den rigtige løsning første gang!

 • Gratis overvågning

  Gratis overvågning af jeres pumper med en årlig serviceaftale hos Pumpe-Teamet (forudsætter et modem og et mobil abn.) Vi kan være behjælpelig med opsætning af dette mod betaling.

Få en serviceaftale hos Pumpe-Teamet

Serviceaftaler

 • Serviceaftale udføres til en fast pris med normalt et årligt besøg
 • Serviceaftalen giver 10% på teknikertimer og 10% på reservedele
 • Gratis overvågning (forudsætter modem og mobilabb.)

Miljøtillæg & betalingsbetingelser

Miljøtillæg udgør 2% af det samlede fakturabeløb.

Vores betalingsbetingelser er netto 8 dage, i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.
Alle vores priser er eks. moms.