Fejlfinding

Fejlfinding på styringer og pumper
Hos Pumpeteamet har vi et hold af faguddannede personer, med mange års erfaring indenfor fejlfinding på pumper. Vi har den nødvendige viden, der skal til, for at kunne finde frem til eventuelle problemer, der kan opstå ved pumper og styringer. Vores mange års erfaring gør os til eksperter på området, så vi hurtigst muligt kan diagnosticere fejlen, og du kan få din pumpe op og køre igen.

Vi kender vigtigheden ved korrekt fejlfinding, og vi udfører derfor altid vores arbejde særdeles grundigt, for at sikre de rette løsningsforslag til problemet. Kvaliteten af vores arbejde kommer sig af dygtige og dedikerede medarbejdere, der ved hvad de laver. Vi gør endvidere en dyd ud af altid at skabe et solidt samarbejde mellem vores medarbejdere og kunder, således kunderne altid føler sig trygge, ved det arbejde vi laver. Kundetilfredshed er kernen i vores arbejde, for vi ved, at det er tilfredse kunder, der skaber tilfredse medarbejdere.

Årsag, diagnosering og løsning
Når pumpen står af, kan der være mange forskellige årsager, der ligger til grund for fejlen. Vi arbejder på hurtigt at kunne finde frem til årsagen til den pågældende fejl, så du igen kan gøre brug af din pumpe. Ofte ses det, at der ved en defekt pumpe, er svigt i selve styresystemet. Netop derfor starter vi altid med at finde frem til, hvorledes hovedårsagen ligger ved pumpen eller i styringen.

Når den konkrete årsag til svigt er fundet, diagnosticerer vi problemet, således vi herfra kan finde frem til den bedste løsning. Vi kontrollerer om alle komponenter sidder som de skal, lyder som de skal, virker som de skal og ser ud som de skal. Helt basalt laver vi fejlfinding, ved en komplet kontrol af pumpe og styring. Når fejlfindingen er fuldført, løser vores kompetente teknikere problemet, og reparerer pumpen der hvor det er nødvendigt, således din pumpe endnu engang kører fejlfrit. Du kan læse meget mere om reparationer af pumper hos Pumpeteamet lige her.

Er du interesseret i at høre mere om, eller har du spørgsmål til fejlfinding af pumper, så kontakt os endelig, og få en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere hos Pumpeteamet.

Skriv til os!

    START DIN SERVICEAFTALE NU, ELLER KONTAKT OS FOR ET TILBUD

    Kontakt info

    Vi dækker Sjælland og Sydsverige
    *Ved kørsel uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage er kørslen også indeholdt i montørens timeforbrug gældende fra det øjeblik, han kører hjemmefra, til han er hjemme igen. Ydermere afregnes kørsel til og fra firmaet på adressen Fuglebækvej 4i.
    envelope