Ombygning af pumpebrøndeHar du problemer med din nuværende brøndpumpe eller trænger den til en ordentlig omgang fornyelse? Hos Pumpeteamet laver vi ombygninger af pumpebrønde, så du altid kan være sikker på optimal virkning. Vi kan skifte den komplette rørinstallation og automatikken, så du får en brøndpumpe næsten som ny.

Brøndpumpen er både den bedste og sikreste løsning i forhold til at få pumpet spildevand ud i kloaksystemet. En Brøndpumpe kræver dog jævnlige eftersyn og solid vedligeholdelse, for at kunne fungere optimalt. Med en ombygning sikre du, at pumpen til brønden virker som den skal, og kan håndtere det pres, den ofte sættes under.

En ombygning er en langt billigere løsning, end at skulle ud og investere i en helt ny, men med næsten samme virkning. Da vi skifter rørinstallationer og automatikker, vil brøndpumpen fungere som var den ny. Hos Pumpeteamet vurderer vi altid først, om det kan betale sig at lave komplette udskiftninger, eller om en reparation vil være bedre. Ved hjælp af vores fejlfinding på pumpen, vil vi i samarbejde med kunden, altid evaluere og rådgive omkring hvilken løsning, der er bedst i den pågældende situation.

Din pumpe til brønden skal altid være i en sådan stand, at den kan håndtere arbejdet med spildevandet i det omfang, der er nødvendigt. Når vi laver ombygninger af brøndpumper, levere vi altid en servicevenlig og 100 % lovlig brønd. Vi går meget op i at levere den bedste service, så vores kunder er trygge ved samarbejdet. Vi går op i en god kommunikation, og med vores erfarende medarbejdere, efterlader vi os altid et færdigt resultat, vi selv er stolte af.

Trænger du til en ombygning af din brøndpumpe, eller har du spørgsmål, så kontakt os i dag – så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig.

Skriv til os!

    START DIN SERVICEAFTALE NU, ELLER KONTAKT OS FOR ET TILBUD

    Kontakt info

    Vi dækker Sjælland og Sydsverige
    *Ved kørsel uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage er kørslen også indeholdt i montørens timeforbrug gældende fra det øjeblik, han kører hjemmefra, til han er hjemme igen. Ydermere afregnes kørsel til og fra firmaet på adressen Fuglebækvej 4i.
    envelope