Vi har døgnvagt for din skyld!Hos Pumpeteamet går vi meget op i service, og vi ønsker at kunne servicere vores kunder på bedst mulig vis. Vi ved at en pumpe selvfølgelig ikke lever efter vores arbejdstider. Uanset hvornår din pumpe står af, står vi derfor klar til at 
hjælpe. Med vores døgnvagt, er det altid muligt at få fat på en tekniker, lige når behovet opstår – også selvom det er udenfor arbejdstid.

Det kan være både dyrt og besværligt at have en pumpe som svigter. Hvad end det er selve pumpen, styringen eller noget helt tredje, så kan det hurtig gå hen og koste både tid og penge. Uanset hvor velforberedt du er, vil der altid være en risiko for at din pumpe svigter af den ene eller anden grund. Uforudsete beskadigelser er hos mange en stor frygt, da det ikke altid er til at vide hvad der er gået i stykker, hvor omfattende problemet er og hvor lang tid det vil tage før pumpen er oppe at køre igen.

Vi hjælper vores kunder med hurtigt at få pumpen på rette spor igen, så arbejdet kan fortsætte så hurtigt som muligt. Vi er med vores kunder 100 %, uanset om det er morgen, middag eller aften. Vi ønsker at yde den bedste service ved altid at være tilgængelige når vores kunder har brug for os. Vores Døgnvagt giver kunderne tryghed og sikkerhed, når de ved, der altid bliver taget hånd om eventuelle problemstillinger.
Vil du have komplet sikkerhed når det kommer til service af dine pumper? Kontakt os og få et tilbud på en serviceaftale, hvor du altid er dækket ind.

Skriv til os!

    START DIN SERVICEAFTALE NU, ELLER KONTAKT OS FOR ET TILBUD

    Kontakt info

    Vi dækker Sjælland og Sydsverige
    *Ved kørsel uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage er kørslen også indeholdt i montørens timeforbrug gældende fra det øjeblik, han kører hjemmefra, til han er hjemme igen. Ydermere afregnes kørsel til og fra firmaet på adressen Fuglebækvej 4i.
    envelope